Zobrazeno 1 - 10
of 239
pro vyhledávání: '"TARTARINI, Stefano"'
Autor:
Rivaroli, Sergio, Spadoni, Roberta, Tartarini, Stefano, Gregori, Roberto, Riedel, Bettina, Draicchio, Paola, Folini, Luca, Altintzoglou, Themistoklis, Canavari, Maurizio
Publikováno v:
British Food Journal, 2023, Vol. 125, Issue 13, pp. 410-424.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-10-2022-0865
Autor:
Bergonzoni, Lorenzo a, Alessandri, Sara a, Domenichini, Cecilia a, ⁎, Dondini, Luca a, Caracciolo, Giuseppina b, Pietrella, Marco b, Baruzzi, Gianluca b, Tartarini, Stefano a
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 15 March 2023 312
Autor:
Savazzini, Federica a, Del Duca, Stefano d, *, Vegro, Mara b, Cipriani, Francesca c, Ricci, Giampaolo c, Botton, Alessandro b, Pasini, Gabriella b, Dondini, Luca a, Tartarini, Stefano a
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 5 February 2020 261
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Belfanti, Enrico, Silfverberg-Dilworth, Eve, Tartarini, Stefano, Patocchi, Andrea, Barbieri, Massimo, Zhu, Jun, Vinatzer, Boris A., Gianfranceschi, Luca, Gessler, Cesare, Sansavini, Silviero
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2004 Jan . 101(3), 886-890.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3148473
Autor:
Paris, Roberta a, 1, Pagliarani, Giulia b, 1, Savazzini, Federica b, Aloisi, Iris c, Iorio, Rosa Anna c, Tartarini, Stefano b, Ricci, Giampaolo d, Del Duca, Stefano c, ⁎
Publikováno v:
In Plant Science November 2017 264:57-68
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paris, Roberta, Dondini, Luca, Zannini, Graziano, Bastia, Daniela, Marasco, Elena, Gualdi, Valentina, Rizzi, Valeria, Piffanelli, Pietro, Mantovani, Vilma, Tartarini, Stefano
Publikováno v:
Planta, 2012 May 01. 235(5), 1065-1080.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/43564735
Autor:
Cervellati, Claudia a, ⁎, Paetz, Christian b, Dondini, Luca a, Tartarini, Stefano a, Bassi, Daniele c, Schneider, Bernd b, Masia, Andrea a
Publikováno v:
In Journal of Biotechnology 30 June 2012 159(4):312-319
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.