Zobrazeno 1 - 10
of 166
pro vyhledávání: '"TARKO, TOMASZ"'
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 27, Iss 2, Pp 213-230 (2023)
This study investigated the effect of the oak chips added at different dosages and stages of apple wine production on its oenological, antioxidant and sensory properties. In the study, medium-toasted or heavily-toasted oak chips (at a concentration o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ace6220b7cd049c8bfa3be34947510c9
Autor:
Tarko, Tomasz1 (AUTHOR) tomasz.tarko@urk.edu.pl, Pater, Aneta1 (AUTHOR) aneta.pater@urk.edu.pl, Januszek, Magdalena1 (AUTHOR) magdalena.januszek@urk.edu.pl, Duda, Aleksandra1 (AUTHOR) aleksandra.duda@urk.edu.pl, Krankowski, Filip1 (AUTHOR) filip.krankowski@student.urk.edu.pl
Publikováno v:
Molecules. Jul2024, Vol. 29 Issue 13, p1-23. 23p. 5 Charts, 1 Graph.
Autor:
Tarko, Tomasz1 (AUTHOR) aleksandra.duda@urk.edu.pl, Duda, Aleksandra1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Jun2024, Vol. 29 Issue 11, p2457. 33p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sroka, Paweł1 (AUTHOR) aleksandra.duda@urk.edu.pl, Tarko, Tomasz1 (AUTHOR) pawel.sroka@urk.edu.pl, Duda, Aleksandra1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Jan2024, Vol. 29 Issue 1, p29. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis July 2021 100
Publikováno v:
Molecules; Sep2024, Vol. 29 Issue 18, p4345, 14p
Autor:
Duda-Chodak, Aleksandra1 (AUTHOR) aleksandra.duda-chodak@urk.edu.pl, Tarko, Tomasz1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Mar2023, Vol. 28 Issue 6, p2536. 46p.
Autor:
Duda-Chodak, Aleksandra1 (AUTHOR) aleksandra.duda-chodak@urk.edu.pl, Tarko, Tomasz1 (AUTHOR), Petka-Poniatowska, Katarzyna2 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Feb2023, Vol. 24 Issue 3, p2457. 34p.