Zobrazeno 1 - 10
of 93
pro vyhledávání: '"TANAKA, Yoshie"'
Autor:
Horinishi, Asako, Osaki, Shusuke, Masuda, Tsuyoshi, Nomura, Eisaku, Tanaka, Yoshie, Nakamura, Yu-ichi, Horiuchi, Mai, Negi, Masaomi, Shoji, Toshihiko, Ozaki, Yoshihiko *
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis October 2021 103
Autor:
Takata, Fuyuko, Dohgu, Shinya, Sakaguchi, Shinya, Sakai, Kenta, Yamanaka, Gaku, Iwao, Takuro, Matsumoto, Junichi, Kimura, Ikuya, Sezaki, Yume, Tanaka, Yoshie, Yamauchi, Atsushi, Kataoka, Yasufumi
Publikováno v:
In Neuroscience 1 December 2019 422:12-20
Autor:
Sakai, Hiroki, Ikeda, Yasuhiro, Honda, Takeshi, Tanaka, Yoshie, Shiraishi, Kozo, Inui, Makoto
Publikováno v:
In Journal of Molecular and Cellular Cardiology November 2014 76:177-185
Autor:
Machitani, Koji1 (AUTHOR) mkoji@wakayama-kg.jp, Tanaka, Yoshie2 (AUTHOR), Nishiyama, Yasuhiro1 (AUTHOR), Fujii, Akira1 (AUTHOR), Saito, Akane1 (AUTHOR), Mori, Hajime1 (AUTHOR) hmori@wakayama-kg.jp
Publikováno v:
Journal of Flow Chemistry. Sep2020, Vol. 10 Issue 3, p491-495. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
西南女学院大学紀要. 21:145-151
米糠を自然発酵させて調製する糠床に、種々の野菜を漬け込んで造る糠漬けは日本の伝統的発酵食品の一つである。糠床の微生物叢に関する研究は多いものの、糠漬け野菜の微生物叢と
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
純真紀要. (55):033-041
application/pdf