Zobrazeno 1 - 10
of 597
pro vyhledávání: '"TAKEDA, EIJI"'
Autor:
Narasaki, Yoko, Yamasaki, Michiyo, Matsuura, Sayaka, Morinishi, Mayumi, Nakagawa, Tomomi, Matsuno, Mami, Katsumoto, Misaki, Nii, Sachi, Fushitani, Yuka, Sugihara, Kohei, Noda, Tsuneyuki, Yoneda, Takeshi, Masuda, Masashi, Yamanaka-Okumura, Hisami, Takeda, Eiji, Sakaue, Hiroshi, Yamamoto, Hironori, Taketani, Yutaka
Publikováno v:
In Journal of Renal Nutrition November 2020 30(6):493-502
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Takeda, Eiji, Zukawa, Takehiro, Ishibashi, Tasuku, Yoshino, Kyohei, Kosugi, Naoki, Morita, Yukihiro, Fujii, Minoru
Publikováno v:
In Journal of Physics and Chemistry of Solids July 2019 130:172-179
Autor:
Takeda, Eiji, Zukawa, Takehiro, Ishibashi, Tasuku, Yoshino, Kyohei, Morita, Yukihiro, Fujii, Minoru
Publikováno v:
In Journal of Physics and Chemistry of Solids January 2019 124:274-280
Publikováno v:
Chemical Engineering Science Volume 66, Issue 1, 1 January 2011, Pages 103-110
Melt-mixing in twin-screw extruders is a key process in the development of polymer composites. Quantifying the mixing performance of kneading elements based on their internal physical processes is a challenging problem. We discuss melt-mixing by nove
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1004.2273
Autor:
TAKEDA, Eiji
Publikováno v:
長崎県立大学論集 (経営学部・地域創造学部). 56(4):127-150
Autor:
Ohmae, Hiroshi, Ide, Noriko, Katayama, Takafumi, Morishita, Teruhiro, Tamura, Kyosuke, Kohno, Kazuyo, Satomura, Shigeko, Takeda, Eiji
Publikováno v:
The Journal of Nursing Investigation. 20(1):25-32
Health risks are associated with changes in body composition parameters with age. In the present study, body composition parameters (appendicular skeletal muscle mass [ASMM], fat mass [FM], and water content [water]) using bioelectric
Autor:
TAKEDA, Eiji
Publikováno v:
長崎県立大学論集(経営学部・地域創造学部). 56(1):35-53