Zobrazeno 1 - 10
of 64
pro vyhledávání: '"TAKAHASHI, Koui"'
Autor:
Takahashi, Koui, Ji, JR
Publikováno v:
Meat Science. 73(3):395-403
We studied post-mortem changes in the concentrations of sarcoplasmic free calcium in various meats to clarify the tenderisation mechanism of meat, taking sufficient care to prevent contamination with calcium ions other than those in meat. When minced
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Muscle Research & Cell Motility; May2001, Vol. 22 Issue 4, p353-360, 8p
Publikováno v:
Journal of Muscle Research & Cell Motility; Feb2001, Vol. 22 Issue 2, p149-162, 14p
Autor:
TAKAHASHI, Koui
Publikováno v:
Journal of Biochemistry; Mar1978, Vol. 83 Issue 3, p905-908, 4p
Publikováno v:
Journal of Biochemistry; Mar1978, Vol. 83 Issue 3, p835-847, 13p
Autor:
OBINATA, Takashi, TAKAHASHI, Koui
Publikováno v:
Journal of Biochemistry; May1974, Vol. 75 Issue 5, p1183-1186, 4p
Publikováno v:
Journal of Biochemistry; Feb1994, Vol. 115 Issue 2, p351-355, 5p
Publikováno v:
Journal of Biochemistry; Jun1993, Vol. 113 Issue 6, p797-804, 8p