Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"TAIWO, Kehinde Adekunbi"'
Autor:
Oladeji, Babatunde Stephen, Irinkoyenikan, Oluwatoyin Ajoke, Gbadamosi, Olasunkanmi Saka, Ibironke, Samson Ishola, Akanbi, Charles Taiwo, Taiwo, Kehinde Adekunbi
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2016, Vol. 46, Issue 5, pp. 695-705.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/NFS-10-2015-0120
Publikováno v:
Food Production, Processing & Nutrition; 6/4/2023, Vol. 5 Issue 1, p1-13, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abidoye, Olawumi Abidemi1 olami_2k7@yahoo.com, Taiwo, Kehinde Adekunbi1, Adeniran, Hezekiah Adekanmi1
Publikováno v:
Annals: Food Science & Technology. 2017, Vol. 18 Issue 2, p117-137. 21p.
Autor:
Odunlade, Tunji Victor1 vodunlade@gmail.com, Taiwo, Kehinde Adekunbi1, Adeniran, Hezekiah Adekanmi1
Publikováno v:
Annals: Food Science & Technology. 2016, Vol. 17 Issue 2, p497-506. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Annals: Food Science & Technology; 2019, Vol. 20 Issue 4, p894-908, 15p
Autor:
Gbadamosi Olasunkanmi Saka, Udoro Elohor Oghenechavwuko, Taiwo Kehinde Adekunbi, Akanbi Charles Taiwo
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Technology.
Fresh cassava tubers of the bitter variety (Manihot esculenta Crantz) were processed into dried chips (sun and oven drying at 50 and 70°C). The proximate composition, physico-chemical properties, cyanide content and water absorption capacity of the