Zobrazeno 1 - 10
of 30 828
pro vyhledávání: '"TAHINI"'
Autor:
Kilci, Zeynep1 znale@bandirma.edu.tr, Çetin, Ramazan Ülkü1
Publikováno v:
Academic Food Journal / Akademik GIDA. oca-mar2023, Vol. 21 Issue 1, p20-26. 7p.
Autor:
PARLAK, Tuğba Melike1 tugba.parlak@selcuk.edu.tr, TRAŞ, Bünyamin1
Publikováno v:
Van Veterinary Journal. Jul2024, Vol. 35 Issue 2, p120-124. 5p.
Autor:
Ruth Fox, Vicky Cohen
Hip, healthy, and flavorful, Tahini & Turmeric delivers vegan haute cuisine in 101 easy-to-prepare recipes With gorgeous full-color photos, artful writing, and out-of-the-box recipes, you'll see why this duo's successful and heart-healthy website, Ma
Autor:
Tkach, Volodymyr V.1 nightwatcher2401@gmail.com, Kushnir, Marta V.1, Korniienko, Iryna M.2, Yastremska, Larysa S.2, Kuznetsova, Olena O.2, Kryvetskyi, Viktor V.3, Kryvetska, Inna I.3, Kryvetskyi, Igor V.3, Yagodynets, Petro I.1, Kormosh, Zholt O.4, Fedorova, Dina V.5, Chikun, Nadiia Yu.5
Publikováno v:
Orbital: The Electronic Journal of Chemistry. Jul-Sep2023, Vol. 15 Issue 3, p171-175. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Good Housekeeping. Jun2023, Vol. 274 Issue 5, p82-85. 5p. 10 Color Photographs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sadeghi, Naficeh1, Vafi, Mohammad Reza2, Jannat, Behrooz3 janatbhr@sina.tums.ac.ir, Behzad, Masoomeh2, Oveisi, Mohammad Reza2, Hajimahmoodi, Mannan2
Publikováno v:
Medical Laboratory Journal. Mar/Apr2020, Vol. 14 Issue 2, p13-19. 7p.
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology (2008-8787). Nov2021, Vol. 18 Issue 117, p81-93. 13p.
Autor:
Volodymyr Tkach, Marta Kushnir, Iryna Korniienko, Yastremska Larysa, Olena Kuznetsova, Viktor Kryvetskyi, Inna Kryvetska, Igor Kryvetskyi, Petro Yagodynets, Zholt Kormosh, Dina Fedorova, Nadiia Chikun
Publikováno v:
Orbital: The Electronic Journal of Chemistry, Vol 15, Iss 3 (2023)
For the first time, hydroxyquinol and sesamol electrochemical amperometric determination in tahini halva and lokum Turkish delights has been described. The electroanalytical process is given by amavadin-modified conducting polymer, in which both mono
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/30ca16ee33d04e35a087862a756cafa9