Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"TAŞPINAR, Tansu"'
Autor:
Garofalo, Giuliana, Taspinar, Tansu, Busetta, Gabriele, Mastrangelo, Salvatore, Portolano, Baldassare, Sardina, Maria Teresa, Gaglio, Raimondo *, Erten, Huseyin, Settanni, Luca
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science September 2024 107(9):6614-6628
Autor:
Gaglio, Raimondo, Garofalo, Giuliana, Taspinar, Tansu, Busetta, Gabriele, Barbera, Marcella, Sutera, Anna Maria, Alfonzo, Antonio, Sardina, Maria Teresa, Erten, Hüseyin, Settanni, Luca
Publikováno v:
In Food Bioscience August 2024 60
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 32, Issue: 2 37-46
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
In this study, quality characteristics of yoghurt ice cream produced by using different stabilizers (pectin, guar gam, gam karaya, maltodextrin and combination of gam prepared by using these four gams) were investigated. As a result of evaluating the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::4c06ecf4bbb6aa792d464468ee36f9bc
https://dergipark.org.tr/tr/pub/cutarim/issue/33827/374821
https://dergipark.org.tr/tr/pub/cutarim/issue/33827/374821
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods; Jul2018, Vol. 7 Issue 7, p104, 1p