Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"TAŞ, Tuğba KÖK"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
AYDOĞDU, Nilüfer Sena, TAŞ, Tuğba KÖK
Publikováno v:
Duzce University Journal of Science & Technology; Oct2021, Vol. 9 Issue 5, p2144-2156, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
TAŞ, Tuğba Kök, GÜZEL-SEYDİM, Zeynep
Publikováno v:
Gıda, Vol 35, Iss 2, Pp 105-112 (2015)
Volume: 35, Issue: 2 105-112
Gıda
Volume: 35, Issue: 2 105-112
Gıda
The purpose of this study is to improve functional properties of the ayran, a very popular drink in Turkey, while maintaining the high quality criteria. Fat replacer protein based Dairy Lo® and carbohydrate based inulin were used as food additives f
Autor:
TAŞ, Tuğba KÖK1 tugbakoktas@sdu.edu.tr, DURU, Duygu1 duygu-1234@hotmail.com, ŞAHİN, Mehmet Akif1 m.akifsahin007@hotmail.com
Publikováno v:
Pamukkale University Journal of Engineering Sciences. 2014, Vol. 20 Issue 7, p240-243. 4p.
Autor:
Koçak, Çağdaş1, Taş, Tuğba Kök1 tugbakoktas@sdu.edu.tr
Publikováno v:
Academic Food Journal / Akademik GIDA. tem-ara2013, Vol. 11 Issue 3/4, p114-118. 5p.