Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"T.Y.N. Tran"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D.T. Le, Thi-Kien Dao, V.T. Pham, N.Q. Nguyen, T.N. Do, T.P.T. Chung, B.L. Tran, T.T. Dang, V.L. Do, T.Y.N. Tran
Publikováno v:
Food Research. 5:386-393
Mango (Mangifera india L.) is a common fruit that has been found in a wide range of applications. However, the diversification of mango products has been limited. In this study, the manufacture of dried mango was attempted to process by adopting the
Publikováno v:
Food Research. 5:342-349
Lowering manufacturing costs and utilization of by-products are urgent requirements to improve the competitiveness of Vietnamese cashew nuts in the world market. Heat treatment strategies such as drying are common techniques to process waste sources
Autor:
V.Q. Do, V.H. Nguyen, T.Y.N. Tran, L.G. Bach, T.P. Dao, D.V. Nguyen, P.T.N. Nguyen, T.T. Tran, T.N. Pham, V.M. Nguyen
Publikováno v:
Food Research. 5:409-416
Cashew apple (Anacardium occidentale) is considered as a by-product of the cashew processing industry. Efficient utilization of this material source contributes to valorization of cashew and reduces the burden of agricultural waste placed on the envi
Publikováno v:
Food Research. 5:195-202
Encapsulation is a potential technique that is widely studied and applied in the preservation of biological compounds and living cells. Lemongrass (Cymbopogon citratus) essential oil is a biological compound that emits a strong aroma and contains rob
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.