Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"T.V. Zaznobina"'
Publikováno v:
Bulletin of Agrarian Science. 5:67-74
Publikováno v:
VESTNIK OF THE BASHKIR STATE AGRARIAN UNIVERSITY. 48:73-78
Publikováno v:
Аграрная наука Евро-Северо-Востока, Vol 66, Iss 5, Pp 110-114 (2018)
Milk is one of the most necessary products for the human organism, as it is the main source of native proteins, essential amino acids and vitamins. Due to this, special attention is paid to the evaluation of milk quality indices. The research was con
Publikováno v:
The Agrarian Scientific Journal. :25-27
The paper has presented the results of physicochemical properties milk of cows Red-Motley breed depending on age in lactations. It was established, the cows of 2nd lactation produced milk with a higher fat and protein content (+ 0.12-0.34% and + 0.12
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.