Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"T.T.A. Ngoc"'
Publikováno v:
Supplementary 6. 4:138-145
Pangasius fillet has high demand in the international market due to its tender flesh, delicate taste and as an affordable substitute for cod and other more expensive white fishes. The preliminary study, it was found that the optimized condition for s
Publikováno v:
Supplementary 6. 4:79-84
In Pangasius fillet industries, soaking fillet with food additives such as sorbitol, sodium tripolyphosphate (STPP) and sodium chloride (NaCl) is a common practice to increase the quality of fillets. In this study, the fillets were soaked with differ
Publikováno v:
Food Research. 4:1802-1814
Street foods have become much more popular in Vietnam. However, the information on the safety of street food sold in Vietnam and food knowledge safety as well as awareness of both Vietnamese vendors and consumers is very limited. The aim of this stud
Publikováno v:
Food Research. 4:1785-1793
Total of 261 samples of fish and environmental samples (i.e. wash water, swabs of hand/ gloves of workers, fish contact surfaces i.e. knives, cutting boards and working tables) were collected from two Pangasius processing factories (PPF1 and PPF2). A
Publikováno v:
Current Research in Nutrition and Food Science Journal. 8:25-40
Performance of food safety management system (FSMS) by Self diagnostic instrument (DI) and Microbial assessment scheme (MAS) are still new approaches in Vietnamese Pangasius processing industries. Performance variability of food safety management sys
Autor:
Nguyen Cong Ha, Nguyen Thanh Binh, Nguyen Thi Le Ngoc, Dai Thi Xuan Trang, Co Hong Son, Do Thi Thao, Ibitoye Joshua Oladapo, T.T.A. Ngoc
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. 44
Germinated brown rice (GBR) consists of bioactive compounds (BCs) that are very useful for diabetes treatment. Modified GBR-based flour (MGBRF) was produced by modifying the starch in GBR with 0, 299.19, 598.38, and 897.57 U/ml of cyclodextrin glycos
Publikováno v:
Can Tho University Journal of Science. 54:124
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.