Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"T.T. Lott"'
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 3, Pp 1334-1354 (2024)
ABSTRACT: An analysis of historic data on high temperature, short time (HTST) fluid milk quality showed higher total bacterial counts and lower sensory defect judging scores at d 14 postprocessing for milk packaged in single-serve containers as compa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/387d375eb5574ec0b550b1893eed8e2f
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 12, Pp 8415-8433 (2023)
ABSTRACT: Psychrotolerant sporeformers pose a challenge to maintaining fluid milk quality. Dynamic temperature changes along the supply chain can favor the germination and growth of these bacteria and lead to fluid milk spoilage. In this study, we ai
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ced5912357634458aa01bd318c39ec28
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 12, Pp 8434-8448 (2023)
ABSTRACT: Growing interest in the manufacture of extended shelf-life (ESL) milk, which is typically achieved by a high-temperature treatment called ultra-pasteurization (UP), is driven by distribution challenges, efforts to reduce food waste, and mor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0296c5c6c66e4d39a2714e51e4865182
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 6, Pp 3838-3855 (2023)
ABSTRACT: In the absence of postpasteurization contamination, psychrotolerant, aerobic spore-forming bacteria that survive high-temperature, short-time (HTST) pasteurization, limit the ability to achieve HTST extended shelf-life milk. Therefore, the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e211ee0532c2460483431b67500dab27
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.