Zobrazeno 1 - 10
of 101
pro vyhledávání: '"T.R. Whitehead"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
T.R. Whitehead, H.A. Wyckoff
Publikováno v:
World Journal of Microbiology and Biotechnology. 13:269-272
An improved method for electroporation of the ruminal bacterium Streptococcus bovis was developed. The organism was grown aerobically in hyperosmotic medium in the presence of 0.5% (w/v) glycine, and electroporation was carried out in a sucrose-glyce
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
R.B. Hespell, T.R. Whitehead
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 73:3013-3022
Hemicelluloses or xylans are major components (35%) of plant materials. For ruminant animals, about 50% of the dietary xylans are degraded, but only small amounts of xylans are degraded in the lower gut of nonruminant animals and humans. In the rumen
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.