Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"T.R Noordman"'
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 58:135-141
Suspended particles can have a positive effect on the flux and concentration curve of soy flour extracts during ultrafiltration. This is described by a simple empirical model. The suspended particles in this study were insoluble milled bean material
Autor:
J.A. Wesselingh, T.R. Noordman
Publikováno v:
Journal of Membrane Science. 210:227-243
This article discusses the theoretical description of transport of large molecules through membranes with narrow pores. An overview of commonly used model descriptions of membrane filtration processes is given; it is shown that these descriptions are
Publikováno v:
Journal of Membrane Science. 208:157-169
To prevent fouling of ultrafiltration membranes during processing of protein solutions, a high degree of turbulence should be introduced in the feed solution, keeping the energy consumption as low as possible. For this purpose, the application of flu
Autor:
V.H J T Damen, T.R Noordman, R. Brul, M. de Haas, J.A. Wesselingh, Pieter Vonk, S Brul, S.H. Schaafsma
Publikováno v:
Journal of Membrane Science, 135(2), 203-210. ELSEVIER SCIENCE BV
The potential of using ultrafiltration for separation of salt solutions has been explored. Solutions of phosphates were filtered through commercially available ZrO2 ultrafiltration membranes, with a cut-off value of 15 kD. In the experiments, effects
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d50db275334eeffaf73a3b4f47b03be9
https://research.rug.nl/en/publications/10ebb662-1493-4575-b813-1d2ab92c1a42
https://research.rug.nl/en/publications/10ebb662-1493-4575-b813-1d2ab92c1a42
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.