Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"T.N. Prabha"'
Autor:
T.N. Prabha, B.H. Jagadeesh
Publikováno v:
Phytochemistry. 61:295-300
beta-Hexosaminidase activity increased significantly during fruit development and ripening of bell capsicum (Capsicuum annuum var. variata). Three isoforms of beta-hexosaminidase from bell capsicum could be resolved upon ion exchange chromatography w
Autor:
G Suvarnalatha, T.N. Prabha
Publikováno v:
Phytochemistry. 50:1111-1115
Tomato ( Lycopersicon esculentum Mill) fruit tissue was found to contain two isoforms of a- d -mannosidase (EC. 3.2.1.24), which were purified by ion-exchange chromatography on DEAE sephadex A-50 followed by gel filtration on sephadex G-100. The two
Autor:
N Bhagyalakshmi, T.N. Prabha
Publikováno v:
Phytochemistry. 48:915-919
A comprehensive picture of changes in carbohydrates, carbohydrate hydrolases, cell structure and texture in banana fruit during ripening is described. The insoluble carbohydrates were separated into seven fractions based on differential solubility. T
Autor:
K.M. Priya Sethu, T.N. Prabha
Publikováno v:
Phytochemistry. 44:383-387
α- d -Mannosidase (EC 3.2.1.24), a glycosidase showing a consistent increase in activity with the progress in softening in Capsicum annuum , was purified to electrophoretic homogeneity by fractionation with ammonium sulphate followed by gel filtrati
Publikováno v:
Phytochemistry. 42:961-966
Changes in the activities of various cell-wall hydrolases were followed during ripening of bell pepper (Capsicum annum). The activity of polygalacturonase (PG) increased, while that of pectin methyl esterase (PME) decreased. The texture of the fruit
Publikováno v:
Letters in Applied Microbiology. 18:241-244
[Cyanobacterial genus Spirulina produces proteins, beta-carotene, vitamins (including B12), and other commercially important products, e.g. phycocyanin, gamma-linolenic acid, and superoxide dismutase. For commercial purposes, improvement of strains t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.