Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"T.M. Scatamburlo"'
Autor:
L.H.S. Bulos, N.F. Gonzaga, L.F.L. Souza, V.S. Assao, R.A.S. Leite, M.S. Rebouças, T.M. Scatamburlo, J.D. Guimarães S.E.F. Guimarães, P.S. Lopes, M.R.L. Almeida, A. Silva Júnior
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Vol 68, Iss 5, Pp 1145-1151
ABSTRACT Brazilian pig population is made up of several naturalized breeds; among them the Piau breed is known for its rusticity and large fat stores. The naturalized breeds, in comparison with commercial ones, may have an increased resistance to dis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/76f32204e7364df78cf7359a003e4270
Autor:
Valéria Quintana Cavicchioli, Anderson Keizo Yamazi, Fábio Alessandro Pieri, T.M. Scatamburlo, Luís Augusto Nero
Publikováno v:
LOCUS Repositório Institucional da UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Consumption of goat milk has been increasing due to its nutritional characteristics and health benefits. Therefore, assessment of the presence of foodborne pathogens in this product is critical to ensure its safety to consumers. The present study aim
Autor:
Luís Augusto Nero, T.M. Scatamburlo, Valéria Quintana Cavicchioli, Fábio Alessandro Pieri, Anderson Keizo Yamazi
Publikováno v:
LOCUS Repositório Institucional da UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Pseudomonas spp. are usually associated with spoilage microflora of dairy products due to their proteolytic potential. This is of particular concern for protein-based products, such as goat milk cheeses and fermented milks. Therefore, the goal of the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.