Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"T.M. Hamdi"'
Publikováno v:
Agricultural Science and Technology, Vol 14, Iss 4, Pp 49-56 (2022)
bstract. Chicken eggs are considered an important source of high-quality protein for humans. Many types of germs can contaminate eggshells, some of which are pathogenic. This survey aims to study the bacterial contamination of eggshells from ISA Brow
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2bf02bfedfb24d04aabfb270f36e2fb7
Autor:
L. Abdellaoui, N.A. Khelifi-Touhami, F. Mebkhout, D. Tarzaali, W.I. Yahiaoui, T.M. Hamdi, N. Ouchene
Publikováno v:
Agricultural Science and Technology, Vol 14, Iss 2, Pp 54-61 (2022)
Abstract. Feed is considered the most important factor affecting the composition of cow’s milk of which the quality can be evaluated, essentially, through two parameters, the fat and protein content, because of their industrial interest. This stu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1cb348603f724c9fa9c7d1fce6256977
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
T.M. Hamdi, S.A. Velastin
Publikováno v:
IROS
In adaptive robots on-line sensor corrections are generally specified relative to a "world" co-ordinate system, whereas the manipulator is actuated in a joint co-ordinate system. Thus the real-time execution of what is known as the Inverse Kinematics
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.