Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"T.M. Gleeson"'
Publikováno v:
Letters in Applied Microbiology. 14:191-193
The effect of anaerobic cultures of faecal microflora from adult birds on colonization with Escherichia coli O157 : H7 was evaluated in two breeds of young broiler and layer chicks. Protection against this pathogen was evident in both types of chicks
Autor:
S. Stavric, T.M. Gleeson
Publikováno v:
Toxicon. 21:413-416
Methanol-soluble, heat-stable enterotoxin from Escherichia coli 73081 was purified about 1000 fold. This enterotoxin showed size and charge heterogeneity on gel filtration and ion-exchange chromatography.
Publikováno v:
Toxicon. 19:743-747
A new simple method for purification of heat-stable enterotoxin from human strain 73081 of Escherichia coli has been developed. The enterotoxin was produced in casamino acid-yeast extract medium by the reverse sac culture method. The purification inv
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.