Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"T.K.T. Do"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry
Food Chemistry, Elsevier, 2014, 151, pp.554-560. ⟨10.1016/j.foodchem.2013.11.120⟩
Food Chemistry, Elsevier, 2014, 151, pp.554-560. 〈10.1016/j.foodchem.2013.11.120〉
Food Chemistry, Elsevier, 2014, 151, pp.554-560. ⟨10.1016/j.foodchem.2013.11.120⟩
Food Chemistry, Elsevier, 2014, 151, pp.554-560. 〈10.1016/j.foodchem.2013.11.120〉
International audience; Kava (Piper methysticum) is used to prepare the traditional beverage of the Pacific islands. In Europe, kava has been suspected to cause hepatoxicity with flavokavin B (FKB) considered as a possible factor. The present study d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3779d97373b15a94e488cf24f666cd52
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01010650
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01010650
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.