Zobrazeno 1 - 10
of 82
pro vyhledávání: '"T.J. Herald"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Richard A. Mancini, K.A. Hachmeister, T.J. Herald, D.H. Kropf, Melvin C. Hunt, M. Seyfert, Dallas E. Johnson
Publikováno v:
Meat Science. 76:568-573
Citric acid was evaluated as a way of improving ascorbic acid's ability to stabilize beef lumbar vertebrae colour in high-oxygen packaging (MAP; 80% O(2)/20% CO(2)). Vertebrae were treated with citric acid (1%, 3%, or 10%), ascorbic acid (1%, 3%, or
Publikováno v:
Kansas Agricultural Experiment Station Research Reports. :5-8
Autor:
Donald H. Kropf, T.J. Herald, K.A. Hachmeister, Richard A. Mancini, Melvin C. Hunt, Dallas E. Johnson, M. Seyfert
Publikováno v:
Meat science. 75(1)
Sodium erythorbate and ascorbic acid were compared as a means to stabilize surface colour of bone-in beef steaks in high-oxygen modified atmosphere (80% oxygen and 20% carbon dioxide). Bone-in strip loins (n=8) were fabricated into 1.9-cm thick steak
Publikováno v:
Meat science. 67(1)
The degree of steak doneness is an important factor in providing consumers with a satisfying eating experience. Endpoint temperature and cooking rate are the determinants of degree of doneness. Our objectives were to predict internal temperature prof
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Quality and Preference. 7:337
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.