Zobrazeno 1 - 10
of 125
pro vyhledávání: '"T.D. Turner"'
Autor:
C. Mapiye, J.L. Aalhus, T.D. Turner, P. Vahmani, V.S. Baron, T.A. McAllister, H.C. Block, B. Uttaro, M.E.R. Dugan
Publikováno v:
Animal, Vol 8, Iss 12, Pp 1999-2010 (2014)
The current study compared beef production, quality and fatty acid (FA) profiles of yearling steers fed a control diet containing 70 : 30 red clover silage (RCS) : barley-based concentrate, a diet containing 11% sunflower seed (SS) substituted for ba
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/878f7fa1e4514543885a4cdd50aa9d3b
Publikováno v:
Animal, Vol 6, Iss 12, Pp 1973-1984 (2012)
This study investigated effects of roasted or extruded oilseed supplementation ranging in n-6/n-3 ratios from 0.3 to 5.0 on the fatty acid composition and expression of delta-5 desaturase (Δ5d) and Δ6-desaturase (Δ6d) protein in commercial steer c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c293dd81f6143a28d45fc38a1fac0a5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ruurd T. Zijlstra, Cletos Mapiye, Payam Vahmani, Manuel Juárez, Jennifer L. Aalhus, Nuria Prieto, T.D. Turner, Michael E. R. Dugan, Angela D Beaulieu, John F. Patience
Publikováno v:
Journal of Clinical Medicine, Vol 4, Iss 12, Pp 1999-2011 (2015)
Journal of Clinical Medicine
Journal of Clinical Medicine
Pork is the most widely eaten meat in the world, but typical feeding practices give it a high omega-6 (n-6) to omega-3 (n-3) fatty acid ratio and make it a poor source of n-3 fatty acids. Feeding pigs n-3 fatty acids can increase their contents in po
Autor:
John S. Church, Payam Vahmani, Óscar López-Campos, William J. Meadus, Pascale Duff, Michael E. R. Dugan, Cletos Mapiye, T.D. Turner, David C. Rolland
Publikováno v:
Journal of Chromatography B. 980:34-40
Polyunsaturated fatty acids typically found in cattle feed include linoleic (LA) and α-linolenic acid (ALA). In the rumen, microbes metabolize these resulting in the formation of biohydrogenation products (BHP), which can be incorporated into meat a
Publikováno v:
Journal of wound care. 3(5)
A review of a Department of Health survey which considered the education and information sources provided for community nurses
Autor:
Cletos Mapiye, H. C. Block, Michael E. R. Dugan, John A. Basarab, T.D. Turner, Tim A. McAllister, B. Uttaro, Vern S. Baron, David C. Rolland, Jennifer L. Aalhus
Publikováno v:
Livestock Science. 151:11-20
The current study examined the effects of inclusion of flaxseed in a red clover silage diet on growth, carcass quality, adipose tissue and muscle fatty acid (FA) profiles of beef steers. Twelve British×Continental crossbred steers (363±26.5 kg) wer