Zobrazeno 1 - 10
of 914
pro vyhledávání: '"T.D. Le"'
Autor:
T.D. Le
Publikováno v:
Heliyon, Vol 6, Iss 9, Pp e05011- (2020)
We have obtained a new limit on the space-time variation of the fine-structure constant (α=e24πε0ℏc) using the observations of Mg II line in quasar J110325-264515 spectra with redshift zabs=1.8389. The obtained parameter is Δα/α=(−0.155±0.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/343644b70b6a4810951580a3829d6fc1
Publikováno v:
Materials & Design, Vol 193, Iss , Pp 108812- (2020)
The advantage of using porous materials for biofuel cells and biosensors is their very large internal surface area (where electron exchange takes place) compared to the overall material volume, yielding much larger current densities than on a bare so
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/98abd1b8ce2244c3b806411c27c66102
Autor:
T.D. Le
Publikováno v:
Results in Physics, Vol 12, Iss , Pp 1035-1037 (2019)
We report a new stringent limit relating to the space-time variation in the fine-structure constant α=e24πε0ℏc from an analysis of quasar J110325-264515 towards zabs=1.8389. We find Δα/α=(1.56±1.78)×10-6 from a comparison of laboratory wave
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed12688833ca417987b1bfccc22182b7
Autor:
Son T. Nguyen, Ha K. P. Huynh, Nga T.D. Le, Phuc T.T. Nguyen, My N.T. Truong, Duyen K. Le, Quoc Ba Thai, Tuan D. Tran, Duong K. Ho, Oanh T. H. Cao, Minh T. X. Nguyen
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 78 (2020)
Silica aerogels have attracted great attention owing to their outstanding properties such as ultralow density, high porosity, high surface area, and low thermal conductivities. Their poor mechanical properties and hydrophilicity constrain their pract
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3695f2655cc244e7b51d5d6bc2f61819
Publikováno v:
Food Research. 6:267-272
Pomelo fruits with many different varieties are widely consumed in Vietnam that promote many beneficial health effects. This study provided the discrepancy in morphological structure, chemical properties, and biological properties in four pomelo vari
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.