Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"T.A. Likimani"'
Autor:
T.A. Likimani, John N. Sofos
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. 11:243-249
This study examined the potential for injury of Bacillus globigii (Bacillus subtilis var. niger, strain ATCC9372) spores during extrusion cooking of a corn/soybean (70/30%, w/v) mixture. The barrel temperature in zone 1 was kept constant at 80 degree
Publikováno v:
Journal of Food Science. 55:1388-1393
A methodology was developed for determining destruction of bacterial spores during extrusion cooking in a single screw extruder. Procedures were developed for estimating processing time at different screw speeds and calculation of “D-” and “z-v
Publikováno v:
Food Microbiology. 7:3-11
The effects of feed moisture (14–22%), extrusion temperature (80/110/-80/130°C barrel temperature in extruder zone 1/zone 2), residence time, and shear strains on the destruction of spores of Bacillus globigii during processing of corn/soybean (70
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.