Zobrazeno 1 - 10
of 4 351
pro vyhledávání: '"T. indica"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Mycologia, 1998 Nov 01. 90(6), 1017-1027.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3761275
Autor:
Singh, Kalpana1,2 (AUTHOR), Sharma, Pradeep3 (AUTHOR), Jaiswal, Sarika1 (AUTHOR), Mishra, Pallavi1 (AUTHOR), Maurya, Ranjeet1 (AUTHOR), Muthusamy, Senthilkumar K3,4 (AUTHOR), Saharan, MS5 (AUTHOR), Jasrotia, Rahul Singh1 (AUTHOR), Kumar, Jitender3 (AUTHOR), Mishra, Shefali3 (AUTHOR), Sheoran, Sonia3 (AUTHOR), Singh, GP3 (AUTHOR), Angadi, UB1 (AUTHOR), Rai, Anil1 (AUTHOR), Tiwari, Ratan3 (AUTHOR) rattan.tiwari@icar.gov.in, Iquebal, Mir Asif1 (AUTHOR) ma.iquebal@icar.gov.in, Kumar, Dinesh1 (AUTHOR)
Publikováno v:
BMC Plant Biology. 7/16/2024, Vol. 24 Issue 1, p1-14. 14p.
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Oxidative stress is a condition occurs when there is the imbalance between prooxidants and free radicals. It involves in cellular metabolism, aging, and immune response. Recently oxidative stress has been proved about its beneficial roles in human bo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e8369bdda94d4d48b09dc81c7b5aa600
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Impact of Processing on Physical, Chemical and Pasting Properties of Tamarind (T. indica) Seed Flour
Autor:
F. M. Makinde, T. I. Ayodele
Publikováno v:
Journal of Applied Sciences and Environmental Management, Vol 26, Iss 6 (2022)
Tamarind seed is a discarded waste material from the tamarind pulp industry. The seed contains plethora of nutrients, however its application as food ingredient in Nigeria is limited. This study investigated the impact of processing techniques on phy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a9102dbbcaae44fdae08849f5c768578
Autor:
MAKINDE, F. M., AYODELE, T. I.
Publikováno v:
Journal of Applied Sciences & Environmental Management; 2022, Vol. 26 Issue 6, p1039-1047, 9p
Autor:
Mathur, R. P., Prakash, I.
Publikováno v:
The Journal of Hygiene, 1981 Oct 01. 87(2), 179-184.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3862603
Autor:
Gururani, Ritika1 (AUTHOR), Patel, Saraswati1 (AUTHOR), Bisht, Akansha1 (AUTHOR), Jain, Smita1 (AUTHOR), Paliwal, Sarvesh1 (AUTHOR), Dwivedi, Jaya2 (AUTHOR) jayadwivedi@yahoo.co.in, Sharma, Swapnil1 (AUTHOR) skspharmacology@gmail.com
Publikováno v:
Fundamental & Clinical Pharmacology. Dec2023, Vol. 37 Issue 6, p1153-1169. 17p.