Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"T. Widiyastuti"'
Autor:
E. B. Laconi, T. Widiyastuti
Publikováno v:
Media Peternakan, Vol 33, Iss 1, Pp 50-54 (2010)
Leucaena (Leucena leucocephala) is a feed source which has high protein and carotenoid, but its utilization as feed was limited by the presence of mimosine (β-N-(3-Hydroxy-4 pyridone)-α amino propenoic acid as a toxin. Experiment was carried out us
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bd9635f06f854c4880b346c765d4ed35
Publikováno v:
KnE Life Sciences.
Optimizing the use of agro-industrial waste as an alternative feed ingredient for sheep requires the right strategy. The use of feed additives and supplements is needed to improve the performance of sheep in utilizing agro-industrial waste-based feed
Publikováno v:
KnE Life Sciences.
The objective was to evaluate Heit Chrose (HC) as a feed supplement for dairy cows, which was measured through digestibility, milk production, milk components and body conditions scores. The research was conducted at UPTD Pagerkukuh Wonosobo using 21
Publikováno v:
Animal Production: Indonesian Journal of Animal Production, Vol 9, Iss 1, Pp 30-35 (2007)
The experiment was conducted to determine the nutrient digestibility and egg yolk pigment intensity of local ducks which fed shrimps head meal, leucaena leaf meal and L-Carnitine supplement. The experimental method used was a Completely Randomized De
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d759fe53bca248e39e36e45b992b9b82
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal Production: Indonesian Journal of Animal Production, Vol 6, Iss 1 (2004)
The purpose of this study was to know the effect of utilization of various kinds of binders in the making of complete diet that was made of several species of forages that was viewed from its physical properties (hardness and durability). There were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2f64f45b659f48e99aad141be4ff02af
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 372:012065
Rice has much kind of varieties with varied organic ingredients. The purpose of this study is to assess the influence of varied organic matter content on digestibility and fermentation products in the rumen. This study used in vitro method, using com
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.