Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"T. Tsiaka"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Christofi, A. Pavlou, D.Z. Lantzouraki, T. Tsiaka, E. Myrtsi, P. Zoumpoulakis, S.A. Haroutounian, A. Mauromoustakos, C.G. Biliaderis, G.A. Manganaris
Peach (Prunus persica (L.) Batsch) is widely consumed both fresh and processed. Scarce information exists regarding the fate of phytochemicals after the peach canning process. The aim of the current study was to evaluate the compositional variability
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c3f4b594a02c44880c48734ec5bc5692
https://hdl.handle.net/20.500.14279/27014
https://hdl.handle.net/20.500.14279/27014
Autor:
A. G. Ioannou, E. Kritsi, V. J. Sinanoglou, D. Cavouras, T. Tsiaka, D. Houhoula, P. Zoumpoulakis, I. F. Strati
Honey is a natural product of high nutritional value and of particular scientific and economic importance with unique sensory characteristics. Honey samples from different Greek regions and botanical origin were subjected to attenuated total reflecta
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::13f386070557a17081297743c1069277
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.