Zobrazeno 1 - 10
of 74
pro vyhledávání: '"T. T. Mai"'
Autor:
Minh H. Nguyen, Thu T. M. Pham, Linh V. Pham, Dung T. Phan, Tien V. Tran, Hoang C. Nguyen, Huu C. Nguyen, Tung H. Ha, Hung K. Dao, Phuoc B. Nguyen, Manh V. Trinh, Thinh V. Do, Hung Q. Nguyen, Thao T. P. Nguyen, Nhan P. T. Nguyen, Cuong Q. Tran, Khanh V. Tran, Trang T. Duong, Tan T. Nguyen, Khue M. Pham, Lam V. Nguyen, Tam T. Vo, Binh N. Do, Nga H. Dang, Thuy T. Le, Ngoc T. Do, Hoai T. T. Nguyen, Thuy T. T. Mai, Dung T. Ha, Huong T. M. Ngo, Kien T. Nguyen, Chyi-Huey Bai, Tuyen Van Duong
Publikováno v:
International Journal of Public Health, Vol 66 (2021)
Objectives: We explored the association of underlying health conditions (UHC) with depression and anxiety, and examined the modification effects of suspected COVID-19 symptoms (S-COVID-19-S), health-related behaviors (HB), and preventive behaviors (P
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c7507e03213844bbab2f0504ba0aefd6
Autor:
Khue M. Pham, Linh V. Pham, Dung T. Phan, Tien V. Tran, Hoang C. Nguyen, Minh H. Nguyen, Huu C. Nguyen, Tung H. Ha, Hung K. Dao, Phuoc B. Nguyen, Manh V. Trinh, Thinh V. Do, Hung Q. Nguyen, Thao T. P. Nguyen, Nhan P. T. Nguyen, Cuong Q. Tran, Khanh V. Tran, Trang T. Duong, Lam V. Nguyen, Thao T. Do, Tam T. Vo, Binh N. Do, Thai H. Duong, Thu T. M. Pham, Thuy T. Le, Ngoc T. Do, Hoai T. T. Nguyen, Thuy T. T. Mai, Dung T. Ha, Huong T. M. Ngo, Kien T. Nguyen, Shwu-Huey Yang, Jane C.-J. Chao, Tuyen Van Duong
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 7 (2020)
Background: The COVID-19 pandemic causes a huge burden for affected countries. Several public health interventions were applied to contain the infection. However, the pandemic itself and the lockdown measure negatively influence people's lifestyles a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8fb91db8767149198d0b15812ac6c562
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Current Nutrition & Food Science. 18:210-219
Background: Quality monitoring and/or assessment are parts of a freshness/quality control system, which is of utmost importance for fresh seafood, especially Scombridae fish. The quality index method (QIM) is a simple, convenient, unique, and reliabl
Publikováno v:
International Journal of the Economics of Business. 28:457-470
Quality Index Method for Freshness Assessment of Chilled Japanese Flying Squid (Todarodes pacificus)
Autor:
Nga T. T. Mai
Publikováno v:
Asian Food Science Journal. :110-121
Aims: To develop and apply a quality index method (QIM) scheme for evaluating the freshness and estimating the shelf life of raw whole Japanese flying squid (Todarodes pacificus) stored at low temperatures. Study design: A QIM scheme was developed th
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.