Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"T. Szmańko"'
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food. 12:80-84
The aim of this study was to determine the changes in the microstructure as well as some texture and sensory parameters of kumpia wieprzowa – a unique traditional Polish meat product, subjected to a 3-month ripening period. The product was dried co
Autor:
Z. Dobrzański, A. Gelles, T. Szmańko, Wojciech Zawadzki, Dorota Miśta, Anna Rząsa, E. Wincewicz
Publikováno v:
Polish Journal of Veterinary Sciences. 15
In this study, we assessed the effect of a humic-fatty acid preparation (HFA) used in rabbit feed on certain haematological and biochemical serum parameters (the lipid profile and the Ca, P and Fe contents). A higher RBC, HGB and HCT values were obse
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Die Nahrung. 39(5-6)
The aim of the study was to determine the effects of unintended freezing during cold storage (deep chilling conditions) and low freezing temperatures (-10 degrees C) of raw pork loins, cured and smoked, on their histological structure and some physic
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.