Zobrazeno 1 - 10
of 12
pro vyhledávání: '"T. Stobaus"'
Publikováno v:
Nutrients
Volume 6
Issue 6
Pages 2217-2228
Nutrients, Vol 6, Iss 6, Pp 2217-2228 (2014)
Volume 6
Issue 6
Pages 2217-2228
Nutrients, Vol 6, Iss 6, Pp 2217-2228 (2014)
Nutrient composition data, representative of the retail supply, is required to support labelling and dietetic practice. Because beef mince represents approximately 30% of all beef dishes prepared in Australian households, a national survey of the dif
Autor:
Jane A. Barnes, Sebastian Barone, Ron Tume, Andrew J. Sinclair, Warren J. Müller, Heather Greenfield, Shane Beilken, T. Stobaus, Judy Cunningham
Publikováno v:
Food Chemistry. 121:672-681
A study of the cholesterol content and fatty acid composition of fresh retail Australian pork was undertaken to determine whether new breeding, feeding and processing methods had resulted in any compositional changes in fresh pork in the market place
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
R.K. Tume, Heather Greenfield, Jayashree Arcot, Judy Cunningham, J.A. Barnes, Paul Adorno, S.L. Beilken, Warren J. Müller, T. Stobaus
Publikováno v:
Food Chemistry. 117:721-730
A study of the nutrient composition of Australian pork was undertaken to determine whether new breeding, feeding and processing methods had resulted in any changes in pork samples in the market place since surveys undertaken in previous decades. Samp
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.