Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"T. Spendler"'
Publikováno v:
ACS Symposium Series ISBN: 9780841238015
Freshness and Shelf Life of Foods
Freshness and Shelf Life of Foods
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::e0a1b813cb77ef18be19b3f70da5112f
https://doi.org/10.1021/bk-2003-0836.ch018
https://doi.org/10.1021/bk-2003-0836.ch018
Autor:
Keith R. Cadwallader, Hugo Weenen, Tanoj K. Singh, A. V. Cardello, H. G. Schutz, G. A. Reineccius, Olusola Lamikanra, Michael A. Watson, P. Schieberle, D. Komarek, R. T. Marsili, N. Miller, Alexandra E. Boelrijk, Catrienus de Jong, Yonca Karagül-Yüceer, Mary Anne Drake, Fabienne Boukobza, Andrew J. Taylor, Florian Mayer, Gary Takeoka, Ron Buttery, Youngla Nam, Michael Naim, Yair Bezman, Haim Rabinowitch, M. Mestres, A. Buettner, S.-Y. Lee, J.-X. Guinard, J. M. Krochta, P. A. Morrissey, J. P. Kerry, K. Galvin, Fereidoon Shahidi, Louise Slade, Harry Levine, Gaëlle Roudaut, Catherine Dacremont, Baltasar Valles Pamies, John R Mitchell, Martine Le Meste, L. Christiansen, T. Spendler, J. B. Nielsen, V. D. Truong, C. R. Daubert, Kevin C. Spencer, David J. Humphreys, Robert J. Braddock, Renée M. Goodrich
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.