Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"T. Silva de Oliveira"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Lecture Notes in Civil Engineering ISBN: 9783319584201
The main goal of this study was the evaluation of the excess sludge reduction in a MBR for biological nitrogen removal (BNR) through the implementation of the Oxic-Settling-Anaerobic (OSA) process. For this purpose, a MBR pilot plant (42 L volume) wa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::19b97ab4a01e3d447e353984948b2354
https://doi.org/10.1007/978-3-319-58421-8_32
https://doi.org/10.1007/978-3-319-58421-8_32
Autor:
Mejia, Yahaira Zileri Odalis Arapa, Navarro, Christopher Andrew Dobson, Casildo-Bedón, Nancy Esther, Pezo, Yngue Elizabeth Ramirez
Publikováno v:
Frontiers in Education; 2024, p1-10, 10p
Publikováno v:
Waterlines. 5:25-28
Autor:
Gómez, Margareth, Patrón, Santiago, Fajardo-Herrera, Reinaldo, Mendoza, Dina del C., Martínez-Pájaro, Cesar, Pasqualino, Jorgelina, Lambis-Miranda, Henry A.
Publikováno v:
Water, Air & Soil Pollution; Jan2020, Vol. 231 Issue 1, p1-11, 11p
Publikováno v:
TESOL Journal; Jun2016, Vol. 7 Issue 2, p350-392, 43p
Autor:
Pedro Aguilar-Zárate
Worldwide there has been a growing interest in the consumption of functional foods. Functional foods are defined as a foodstuff that provides a health benefit beyond basic nutrition, demonstrating specific health or medical benefits, including the pr
Autor:
Nelson Pérez Guerra
Proteases or proteinases have a wide application in different industrial processes including cheese production, meat tenderization, production of protein hydrolysates, silver recovery and silk; in many other fields including biotechnological, baking,
Autor:
Giorgio Mannina
This book describes the latest research advances, innovations, and applications in the field of water management and environmental engineering as presented by leading researchers, engineers, life scientists and practitioners from around the world at