Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"T. Serot"'
Autor:
S. Rudelle, Marie Cornu, H. Bergis, Nicolas Miconnet, Annie Beaufort, Marie Laure Delignette-Muller, T. Serot, L. Laloux
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology
International Journal of Food Microbiology, Elsevier, 2006, 106 (2), pp.159-68. ⟨10.1016/j.ijfoodmicro.2005.06.017⟩
International Journal of Food Microbiology (0168-1605) (Elsevier), 2006-02, Vol. 106, N. 2, P. 159-168
International Journal of Food Microbiology, 2006, 106 (2), pp.159-68. ⟨10.1016/j.ijfoodmicro.2005.06.017⟩
International Journal of Food Microbiology, Elsevier, 2006, 106 (2), pp.159-68. ⟨10.1016/j.ijfoodmicro.2005.06.017⟩
International Journal of Food Microbiology (0168-1605) (Elsevier), 2006-02, Vol. 106, N. 2, P. 159-168
International Journal of Food Microbiology, 2006, 106 (2), pp.159-68. ⟨10.1016/j.ijfoodmicro.2005.06.017⟩
Salting and smoking are ancient processes for fish preservation. The effects of salt and phenolic smoke compounds on the growth rate of L. monocytogenes in cold-smoked salmon were investigated through physico-chemical analyses, challenge tests on sur
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::517021675b7f290e151240b5508cde1a
https://hal-anses.archives-ouvertes.fr/hal-00345572
https://hal-anses.archives-ouvertes.fr/hal-00345572
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.