Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"T. Sajjaanantakul"'
Publikováno v:
Carbohydrate Polymers. 20:207-214
The effects of monovalent salts, NaCl, KCl, and NH4Cl, and divalent salts, ZnCl2, CaCl2, SrCl2, CdCl2, and MgCl2, on heat degradation of pectin at pH 6·1 were examined. The β-eliminative degradation of extracted carrot pectin increased as cation co
Publikováno v:
Journal of Food Science. 55:1312-1314
The effects of salts and pH on softening during cooking were tested by modifying solutions in which pods were heated. Ca displacement was minimized by soaking heated pods in 0.2M CaCl2 before measuring firmness. Softening was increased independently
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M.A.V. Axelos, J.K. Burns, H.-U. Endress, F. Guillon, A.S. Hodgson, A.C. Hoefler, L.H. Kerr, J. Lefebvre, D.G. Oakenfull, G.W. Pilgrim, L.A. Pitifer, C.-G. Qui, M.A. Rao, F.M. Rombouts, T. Sajjaanantakul, J.-F. Thibault, J.P. Van Buren, R.H. Walter
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::51b7ea4b8998702b37f52cfca473691e
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-092644-5.50004-2
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-092644-5.50004-2
Publikováno v:
Journal of Food Science. 54:1272-1277
Chelator-soluble pectin was isolated from carrot under mild conditions and used as a model compound for an investigation of the heat degradation mechanism of pectin in an aqueous environment. Methyl ester content was modified with minimal changes in
Publikováno v:
ACS Symposium Series ISBN: 9780841209749
Chemistry and Function of Pectins
Chemistry and Function of Pectins
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::babca8d0628fd2dcebead78aef56944f
https://doi.org/10.1021/bk-1986-0310.ch016
https://doi.org/10.1021/bk-1986-0310.ch016
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.