Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"T. SUOJALA"'
Autor:
T. SUOJALA
Publikováno v:
Agricultural and Food Science, Vol 12, Iss 2 (2008)
Chive is a perennial herb, growing also natural in Finland. Commercial production of the herb is very small in our country, but large amounts of chive are imported. This fact has aroused interest in investigating the opportunities of producing chive
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3545c81aa1424b00aa75a372142093f5
Publikováno v:
Agricultural and Food Science, Vol 7, Iss 4 (2008)
The study aimed to establish whether a high onion yield and good storage performance could be obtained with low fertilisation rates if irrigation was applied when necessary. Two-year experiments investigated the effects of three NPK fertiliser levels
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/238aa0509bc54d629619e6847857c3cf
Autor:
T. SUOJALA
Publikováno v:
Agricultural and Food Science, Vol 10, Iss 4 (2008)
Storability of onion is affected by timing of harvest. However, the optimal time for maximum yield and maximum storability do not necessarily coincide. This study aimed to determine the most suitable harvest time for obtaining a high bulb yield with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/56309b11776c496b86b59ac4b85136bd
Autor:
T. SUOJALA
Publikováno v:
Agricultural and Food Science, Vol 9, Iss 1 (2008)
Matching the growth pattern of a vegetable cultivar with the seasonal changes in climate is a prerequisite for successful yield production in a northern climate. This paper describes the growth characteristics of two carrot cultivars in relation to c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ea069b74fa54b128198aa4c7bc40843
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :153-156
Publikováno v:
The Journal of Horticultural Science and Biotechnology. 80:498-502
SummaryHigh yield and quality of pickling cucumber require an even supply of nutrients. Under drip irrigation, nutrient supply can be optimised according to the plant’s needs, and losses to the environment can be minimised. This research aimed to d
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :235-241
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.