Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"T. Ruthman"'
Autor:
Lee-Ann Jaykus, G. M. Paoli, Emma Hartnett, M. Miliotis, T. Ruthman, Joseph H. Hotchkiss, Jennifer McEntire, F. Shank, B. Petersen, M. Wagner, Donald W. Schaffner, B. Tompkin, R. Newsome, Frank F. Busta, Nga L. Tran
Publikováno v:
Journal of food science. 74(2)
Through a cooperative agreement with the U.S. Food and Drug Administration, the Institute of Food Technologists developed a risk-ranking framework prototype to enable comparison of microbiological and chemical hazards in foods and to assist policy ma
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.