Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"T. Pilonero"'
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 4, Pp 2026-2046 (2024)
ABSTRACT: A more complete understanding of the mechanisms controlling AA transport in mammary glands of dairy cattle will help identify solutions to increase nitrogen feeding efficiency on farms. It was hypothesized that Ala, Gln, and Gly (NEAAG), wh
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/419a0ce9cdcb4d55bb3a471d4fa21310
Autor:
A. Hruby Weston, M.M. Li, X. Huang, L.M. Campos, J.M. Prestegaard-Wilson, T. Pilonero, A. Budde, M.D. Hanigan
Publikováno v:
Animal, Vol 17, Iss , Pp 100893- (2022)
Gluconeogenesis is a large contributor to the blood supply of glucose carbons. The impact of varying dietary starch and ruminally degraded protein (RDP) on glucose entry, and the contributions of propionate and lactate to total plasma glucose entry w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/86350d95510a40749ddbb81a790cee17
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 102:10983-10996
Nitrogen efficiency in dairy cows can be improved by more precisely supplying essential amino acids (EAA) relative to animal needs, which requires accurate estimates of the availability of individual EAA from feedstuffs. The objective of this study w
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
T. Pilonero, Hélène Lapierre, K.A. Estes, H. Schramm, Mark D. Hanigan, Robin R. White, P.S. Yoder
Publikováno v:
Journal of dairy science. 101(8)
Accurate assessment of the nutritional content of feed ingredients is required for precise diet formulation. Characterizing ingredients in terms of absorption and digestibility of individual AA is challenging, and this information often relies on ind
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.