Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"T. Petrosino"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Current Topics in Medicinal Chemistry. 11:1821-1846
A large body of evidence has described the antioxidant properties of phytochemicals such as PolyPhenols (PP) in different in vitro and ex vivo models. PP have been shown to scavenge oxygen and nitrogen derived free radicals, modulating antioxidant en
Autor:
Lina Cossignani, Francesca Blasi, Pietro Damiani, T. Petrosino, Maria Stella Simonetti, Alessandro Neri
Publikováno v:
European Food Research and Technology. 223:645-648
In previous papers, six cocoa butter equivalent (CBE) samples were considered to carry out a study about the detection of their presence in cocoa butter (CB). In this work the % fatty acid (FA) compositions of triacylglycerol (TAG) subfractions separ
Autor:
G D'Aiuto, P. Muto, G. Cortino, S. Piccolo, T. Petrosino, R. Thomas, A. Apicella, M. Ziviello, S. Lastoria
Publikováno v:
European Journal of Radiology. 27:S275-S281
The role of scintimammography with 99mTc-MDP was investigated in patients with mammographic or clinical evidence of breast lesions, suspicious for malignancy, in our Department at the National Cancer Institute of Naples. The end-point of the study wa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
La Radiologia medica. 94(5)
Publikováno v:
La Radiologia medica. 82(5)