Zobrazeno 1 - 10
of 326
pro vyhledávání: '"T. Pawlicki"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Food Research and Technology. 248:283-287
This article presents the results of research on the influence of high pressure on the mechanical properties of sunflower oil. The pressure value was changed by the stepwise method to obtain thermodynamic equilibrium. Dependencies of changes in the v
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Food Research and Technology. 247:1933-1937
The main purpose of the experiment was a thermodynamic research with use of the electric methods chosen. The substance examined was olive oil. The paper presents the resistance, capacitive reactance, relative permittivity and resistivity of olive. Co
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
T.F. Atwood, D.W. Brown, J.D. Murphy, K.L. Moore, T. Juang, A. Azuara, J.S. Mayadev, B.S. Rose, A.P.S. Sandhu, A.J. Mundt, T. Pawlicki
Publikováno v:
International Journal of Radiation Oncology*Biology*Physics. 114:S4-S5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Medical Physics. 43:3683-3684