Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"T. Paarup"'
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
This study describes selective plating methodologies for enumeration of mixed cultures of Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, L. acidophilus, L. paracasei subsp. paracasei and Bifidobacterium lactis in fermented m
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
Sensory, chemical and bacteriological changes were studied in vacuum-packed squid mantles (Todaropsis eblanae) that were pressurised at 150, 200, 300 and 400 megapascal (MPa) for 15 min at ambient temperature and stored at 4°C. Sensory analysis show
Publikováno v:
European Food Research and Technology. 209:366-371
The microbiological and physico-chemical characteristics of dry-cured Spanish "serrano" hams with deep spoilage were compared to unspoiled hams, and the evolution of similar characteristics was studied during the early curing stages of previously ref
Autor:
T. Paarup, Bolanle A. Adeniyi, Teresa Requena, Funmilola A. Ayeni, Raquel Tabasco, S. T. Ogunbanwo, Carmen Peláez
Publikováno v:
Archives of microbiology. 191(8)
A total of 96 lactic acid bacteria (LAB) were isolated from African indigenous fermented products and cow's intestines to study their inhibitory capability against multi-drug-resistant uropathogens. Escherichia coli accounted for approximately 45% of
Publikováno v:
Lawther, D P, Paarup, T, Schmidt, M, Vestergaard, M, Hjorth, J & Malesani, D 2012, ' Constraints on the relative sizes of intervening Mg II-absorbing clouds and quasar emitting regions ', Astronomy & Astrophysics, vol. 546, A67 . https://doi.org/10.1051/0004-6361/201219326
Context: A significantly higher incidence of strong (rest equivalent width W_r > 1 {\AA}) intervening Mg II absorption is observed along gamma-ray burst (GRB) sight-lines relative to those of quasar sight-lines. A geometrical explanation for this dis
Autor:
Juan Antonio Lascuraín Sánchez, T. Paarup, Henrik Christensen, Antonio Moral, Lone Gram, Magne Bisgaard
Publikováno v:
University of Copenhagen
Technical University of Denmark Orbit
Technical University of Denmark Orbit
Aims: To relate sensory shelf-life of iced whole and gutted squid to bacterial growth and chemical changes. Methods and Results: Cooked mantles from whole and gutted individuals were rejected after 10 and 12 days of storage, respectively, due to ammo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::9c1aa487477769b4e33cff1daace4595
https://curis.ku.dk/portal/en/publications/sensory-chemical-and-bacteriological-changes-during-storage-of-iced-squid-todaropsis-eblanae(afcc21d0-a1bb-11dd-b6ae-000ea68e967b).html
https://curis.ku.dk/portal/en/publications/sensory-chemical-and-bacteriological-changes-during-storage-of-iced-squid-todaropsis-eblanae(afcc21d0-a1bb-11dd-b6ae-000ea68e967b).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.