Zobrazeno 1 - 10
of 197
pro vyhledávání: '"T. Okawara"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hidetoshi Kagaya, M. Kudo, Y. Komatsu, Souichi Nakagawa, S. Furukawa, Masahiro Asaka, T. Okawara, G. Suzuki, M. Kawarazaki, Masako Kato, T. Yaosaka
Publikováno v:
Nippon Daicho Komonbyo Gakkai Zasshi. 54:397-401
顔面に原発し,切除後6年5カ月の経過を経て直腸転移が認められた悪性黒色腫の―例を経験した.症例は51歳男性.主訴は血便と下腹部痛.昭和63年に近医で皮下腫瘤の切除術を受け,悪性黒色
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M, Kato, K, Hokari, S, Nakagawa, H, Nakaya, M, Oda, T, Kato, T, Okawara, Y, Kamishima, T, Mizushima, Y, Komatsu, J, Ishizuka, F, Sato, M, Kawarazaki, M, Sukegawa, H, Kagaya, H, Takeda, T, Sugiyama, M, Asaka
Publikováno v:
[Hokkaido igaku zasshi] The Hokkaido journal of medical science. 75(4)
Endoscopic diagnosis and treatment became to be necessary in gastroenterology for last two decades. Indication of endoscopic treatment is amazingly expanding because of developing new techniques and easy-to-use devices. Nowadays, the indication for e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The Maillard Reaction in Food Processing, Human Nutrition and Physiology ISBN: 9783034899192
The Maillard Reaction in Food Processing, Human Nutrition and Physiology
The Maillard Reaction in Food Processing, Human Nutrition and Physiology
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::b9b999ff01077f90af5c413f3b448459
https://doi.org/10.1007/978-3-0348-9127-1_51
https://doi.org/10.1007/978-3-0348-9127-1_51
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.