Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"T. Obretenov"'
Autor:
T. Obretenov, G. Vernin
This paper is a review of the studies on melanoidins, the end heavy products of the Maillard reaction. It deals with the description of melanoidins in foods and model systems as well as their physical and chemical methods of analysis, their chemical
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::4f20959a76d4c331c3cec051342da731
https://doi.org/10.1016/s0167-4501(98)80069-1
https://doi.org/10.1016/s0167-4501(98)80069-1
Autor:
T, Obretenov, P, Hadjieva
Publikováno v:
Zeitschrift fur Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 165(4)
Analysis of aroma compounds of whithe bread by means of a combined gas-chromatographic-mass-spectral method was carried out. 29 organic compounds were identified, 20 of which were reported for the first time in bread aroma. These for the first time r
Publikováno v:
Die Nahrung. 33(10)
A study has been undertaken to investigate the biological activity of melanoidins isolated from meat samples baked according to Kuntscheva (electro-baking oven, 200-300 degrees C, 60-210 min) and from semi-finished meat products baked in swimming fat
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ivanova S; Universität Plovdiv, Lehrstuhl für Organische Chemie, VR Bulgarien., Popov N, Somov G, Obretenov T
Publikováno v:
Die Nahrung [Nahrung] 1989; Vol. 33 (10), pp. 919-22.