Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"T. O'Quinn"'
Autor:
E. Rice, T. Houser, Brittany A. Olson, W. Wu, T. O’Quinn, Michael D. Chao, Elizabeth A. E. Boyle
Publikováno v:
Meat and Muscle Biology. 3
ObjectivesThe objective of this study was to evaluate factors affecting Asian consumers’ purchasing decisions and eating preferences of six different beef shank cuts.Materials and MethodsSix shank cuts, three from forequarter [biceps brachii (shank
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Meat and Muscle Biology. 2:3-3
Publikováno v:
Meat and Muscle Biology. 2:51-51
Autor:
M. Matney, A. Tapian, B. Goehring, J. Unruh, B. Gerlach, G. McCoy, D. Mohrhauser, T. O’Quinn, J. Gonzalez, T. Houser, R. Johnson
Publikováno v:
Meat and Muscle Biology. 1:80-80
Autor:
A. Hobson, B. Goehring, A. Tapian, J. Unruh, B. Gerlach, G. McCoy, M. Matney, D. Mohrhauser, J. Gonzalez, T. O’Quinn, T. Houser
Publikováno v:
Meat and Muscle Biology. 1:101-101
Publikováno v:
Meat and Muscle Biology. 1:79-79
Publikováno v:
Meat and Muscle Biology. 1:73-73
Publikováno v:
Meat and Muscle Biology. 1:85-85
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.