Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"T. Nur Azira"'
Publikováno v:
Food Research. 4:2336-2346
The utilization of cysteine in a wide variety of products especially bakery products has led to a huge concern of various groups of consumers especially those who restricted to religious-based dietary. It has become a major concern due to the raw mat
Publikováno v:
Food Chemistry. 151:286-292
The study was aimed to differentiate between porcine and bovine gelatines in adulterated samples by utilising sodium dodecyl sulphate–polyacrylamide gel electrophoresis (SDS–PAGE) combined with principal component analysis (PCA). The distinct pol
Autor:
O. Abbas, G.A. Abernethy, J. Amaral, I. Amin, M.L. Ashour, V. Baeten, J.G. Bendall, L. Bontempo, T. Brendel, S. Broeders, T. Cajka, F. Camin, S. Circi, D. Cozzolino, A. Dankowska, D. Deforce, M. De Loose, S.R. Delwiche, G. Downey, L. Dugo, T. Dymerski, S.H. El-Ahmady, M. Espiñeira, C. Fanali, O. Fiehn, M.-A. Fraiture, M.M. Giusti, P. Herman, S.E. Holroyd, D.W. Lachenmeier, F. Lago, K.H. Laursen, E. Maestri, I. Mafra, L. Mannina, N. Marmiroli, M.J. Martelo-Vidal, L. Meira, L. Mondello, M. Muilwijk, W.F. Nader, J. Namieśnik, T. Nur Azira, M.B.P.P. Oliveira, P. Oliveri, V.A. Parvathy, A.M. Pustjens, K. Riddellova, P. Rinke, L.E. Rodriguez-Saona, N.H. Roosens, A. Roßmann, B. Sasikumar, R. Schubbert, T.E. Sheeja, M. Shotts, M.R. Showalter, R. Simonetti, M. Śliwińska, A.P. Sobolev, V.P. Swetha, I. Taverniers, F. Ulberth, S.M. van Ruth, M. Vázquez, W. Wardencki, Y. Weesepoel, P. Wiśniewska
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::5a6de49fccdc91f9d3e2522b702b6b3b
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100220-9.01002-x
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100220-9.01002-x
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.