Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"T. Nedobiichuk"'
Publikováno v:
Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 17, Iss 1 (2023)
Expanding the assortment of lactose-free dairy products, namely, ice cream for people who cannot tolerate lactose is a promising direction of research. The purpose of the work is to develop the technology of milk lactose-free synbiotic yogurt ice cre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7f19bb32d58541f28a098446eb824102
Publikováno v:
Вісник аграрної науки Причорномор'я, Vol 25, Iss 4, Pp 66-77 (2021)
The problem of processing secondary material resources of the dairy industry, in particular buttermilk, is closely related to environmental issues. Nanofiltration is an energy-saving alternative to demineralization by ion exchange and electrodialysis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ff468dbdb290486a917e997ad9a867ce
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.