Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"T. Maraffi"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
K.J. Bosma, J. Mancebo, J.C. Suarez Montero, T. Bentall, J. Sturt-Smith, K. Burns, T. Piraino, F. Lellouche, P.-A. Bouchard, E. Charbonney, P. Bellemare, V. Williams, J. Lainer Palacios, A. Mekontso Dessap, G. Carteaux, T. Maraffi, G. Beduneau, P. Bernier, A. Mercat, L. Masson, Y. Skrobik, N. Cooke, J. Deng, F. Zuo, K. Thorpe, L.J. Brochard
Publikováno v:
C94. MECHANICAL VENTILATION: INITIATION, LUNG PROTECTION, AND OUTCOMES.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M Monti, P. Pugni, Valentina Melis, Emiliano Votta, T. Maraffi, F Nicosia, M. Milesi, Davide T. Andreis, Luciano Gattinoni, Alessandro Protti
Publikováno v:
Intensive Care Medicine Experimental
Methods Twenty-eight healthy piglets were mechanically ventilated for up to 54 hours. Each animal was assigned to one of three groups of VT (300-400 ml; 500-600 ml; 750 ml) and one of two groups of V’. Lower and higher V’ were obtained by setting