Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"T. Lovrić"'
Autor:
T. Lovrić, Ž. Kurtanjek, Mara Banović, Iva Tomić-Potrebuješ, G. Zdunić, Irena Budić-Leto, Jasenka Gajdoš Kljusurić
Publikováno v:
Croatian Journal of Food Science and Technology, Vol 3, Iss 2, Pp 9-15 (2011)
NIRS has been applied for the analysis of dessert wine Prošek produced from dried grapes of Pošip and Plavac mali cv. in a semi-scaled fermentation. It is a fast and non-destructive analytical method that in association with chemometrics is becomin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f726e3f2eb9411a8f33d7265332cfeb
Publikováno v:
Croatian Journal of Food Science and Technology, Vol 1, Iss 2, Pp 21-27 (2009)
The aim of the present work was to study the changes of the content of biogenic amines during winemaking and maturation processes of wines made from Vitis vinifera cv Sauvignon grapes from Slavonia region (vintage 2008). Biogenic amines were quantifi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a00c43ea5af64a95ac34c65047078ca7
Publikováno v:
European Food Research & Technology; Feb2006, Vol. 222 Issue 3/4, p397-402, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture. 21:641-647
Tomato powder with ∼3% moisture was obtained by foam-mat drying tomato paste (29% solids). Samples of powder were stored at various temperatures (−10° +2° +20° and +37°c), atmospheres (air, nitrogen) and humidities (with and without in-packag
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.