Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"T. K. Srinivasa"'
Autor:
T. K Srinivasa Gopal, T. V. Sankar, Akshaya Ravindran, Maya Raman, Ninisha Babu, Ammu Dinakaran
Publikováno v:
International Academic Journal of Nutrition and Food Sciences. 3:9-18
Ready to eat tomato curry in see through retort pouches was developed using steam air retort. The product was found to be commercially sterile after retorting to an F0 value of 7.34 minutes. The heat penetration characteristics of the product was stu
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ezzedine Mliki, T. K. Srinivasa, Zainab H. A. Alsunaidi, Noureddine Ouerfelli, N.O. Alzamel, A. Messaâdi
Publikováno v:
Russian Journal of Physical Chemistry A. 94:30-40
Viscosity is the most important characteristic of hydraulic fluid and which is influenced by pressure and temperature. Using statistical methods for correlation analysis and regression, eventual causal relationship between parameters of the Arrhenius
Autor:
A.A. Al-Arfaj, Narcisa Vrinceanu, Noureddine Ouerfelli, M.E. Al-Ohali, Ezzedine Mliki, T. K. Srinivasa, D.H. Alotaibi
Publikováno v:
Physics and Chemistry of Liquids. 58:590-602
The analysis of viscosity of fluid systems is in great demand by the optimisation of industrial products and processes. For this instance, numerous empirical expressions have been suggested...
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
MALLICK, ARUNA KUMAR1 arunakumarmallick@gmail.com, GOPAL, T. K. SRINIVASA2, RAVISHANKAR, C. N.2, VIJAYAN, P. K.2, GEETHALAKSHMI, V.3
Publikováno v:
Journal of Texture Studies. Oct2010, Vol. 41 Issue 5, p611-632. 22p. 1 Diagram, 3 Charts, 6 Graphs.
Autor:
Bindu, J.1 bindujaganath@yahoo.com, Gopal, T. K. Srinivasa1
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Apr2008, Vol. 32 Issue 2, p231-246. 16p. 3 Charts, 10 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.