Zobrazeno 1 - 10
of 83
pro vyhledávání: '"T. Hajji"'
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 73, Iss 3 (2022)
The present study investigates the detailed lipid classes and their fatty acid (FA) compositions from two parasitic copepods Lernaeocera lusci and Peroderma cylindricum and their respective fish host species Merluccius merluccius and Sardina pilchard
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/08da276b44e74ae3a1cdaa549796c19d
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 73, Iss 1 (2022)
This study was conducted to elucidate the effects of rearing conditions on the composition of different phospholipid (PLs) classes and triacylglycerols (TAG) of the thick-lipped grey mullet (Chelon labrosus), a muscle originating from seawater and ge
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/66a80c176f934b87aa1310d1917d7f96
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 72, Iss 3 (2021)
The present study aimed to document the interaction between mercury (Hg), as a model chemical stressor to an aquatic organism, and Fatty acid (FA) profile in the longitudinal muscle of the sea cucumber Holothuria forskali. To assess the sensitivity o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6c75b1ff56ec47788fe48c059ff1ed4f
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 70, Iss 2, Pp e297-e297 (2019)
The copepod Lernaeosera lusci is a common ectoparasite of the hake Merluccius merluccius, which constitutes its definitive host. The present study is the first to investigate the impact of L. lusci and its infection intensity on the fatty acid (FA) c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c037f44064ef4a59b9dd8437f252ebf0
Publikováno v:
Animal Biodiversity and Conservation, Vol 41, Iss 1 (2018)
Estructura genética e historia demográfica de la vieira endémica del Mediterráneo Pecten jacobaeus inferidas a partir del análisis de la secuencia del ADN mitocondrial que codifica la subunidad 16S del ARNr Con vistas a implementar un plan de g
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3b061a6360bb4b67970dd94636e369f5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Grasas y Aceites; Vol. 73 No. 1 (2022); e448
Grasas y Aceites; Vol. 73 Núm. 1 (2022); e448
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites; Vol. 73 Núm. 1 (2022); e448
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
This study was conducted to elucidate the effects of rearing conditions on the composition of different phospholipid (PLs) classes and triacylglycerols (TAG) of the thick-lipped grey mullet (Chelon labrosus), a muscle originating from seawater and ge
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e8116e455883e3829deb09016c8fd7a1
https://grasasyaceites.revistas.csic.es/index.php/grasasyaceites/article/view/1922
https://grasasyaceites.revistas.csic.es/index.php/grasasyaceites/article/view/1922
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.