Zobrazeno 1 - 10
of 9 523
pro vyhledávání: '"T. Fine"'
Publikováno v:
In Procedia Food Science 2016 7:137-140
Publikováno v:
Procedia Food Science. 7:137-140
Swine meat is a growing market in Colombia, reaching 3.1 million of carcasses sold in 2014. However, it is estimated that the proportion of hogs illegally marketed can be up to 50%, which exposes the population to foodborne pathogens such as Salmonel
Publikováno v:
Procedia Food Science; January 2016, Vol. 7 Issue: 1 p137-140, 4p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Srihari S. Naidu, Megan B. Sutton, Wei Gao, Jennifer T. Fine, Jipan Xie, Nihar R. Desai, Anjali T. Owens
Publikováno v:
Journal of Medical Economics. 26:682-690
The diagnostic history in the years leading up to the definitive diagnosis of patients with obstructive hypertrophic cardiomyopathy (HCM) has not been studied. Patients with a delay in the definitive diagnosis of obstructive HCM from January 2009 to
Autor:
Nihar R. Desai, Megan B. Sutton, Jipan Xie, Jennifer T. Fine, Wei Gao, Anjali T. Owens, Srihari S. Naidu
Publikováno v:
The American Journal of Cardiology. 192:16-23
Autor:
Flor Montalvo, Francisco Javier1
Publikováno v:
Gestión Práctica de Riesgos Laborales. ene2022, Issue 199, p22-31. 10p.
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
A produção de resíduos é consequência da atividade humana. A sociedade moderna é extremamente consumista fazendo com que a produção de resíduos urbanos aumente numa escala considerável. A recolha desses resíduos torna-se assim numa ativida
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0cfb5c6b5af011df90bbe8537101e4f8
Autor:
George S. Pap
Publikováno v:
Plastic and Reconstructive Surgery. 91:970